بررسی تخصصی سامسونگ Galaxy Z Fold6

بازدید: 122 بازدید

 

گوشی سامسونگ زد فولد ۶، یکی از بهترین گوشی‌های تاشو موجود در بازار است و طی چند سال اخیر، سامسونگ موفق شده که نام خود را به عنوان سردمدار این صنعت به دنیا نشان بدهد. در ادامه این مطلب، قرار است به بررسی گوشی سامسونگ Z Fold 6  که جدید‌ترین گوشی هوشمند این کمپانی به‌حساب می‌آید، بپردازیم.

معرفی سامسونگ گلکسی زد فولد ۶

اگر فرمولی کار می‌کند، بهتر است به آن دست نزنید. این موضوع شاید راجع به گوشی گلکسی زد فولد ۶ به خوبی صدق کند. تیم توسعه این گوشی هوشمند تلاش کرده‌اند که تغییرات زیادی را در این گوشی در مقایسه با گلکسی زد فولد ۵ ایجاد نکنند که باید اعتراف کرد، این گوشی به اندازه‌ای پخته و فوق‌العاده است که نیازی به تغییر آن نیست.

گلکسی زد فولد ۶ با این که از خیلی جوانب، نسبت به گوشی قبلی‌اش تغییر نکرده، اما یک سری جزییات کوچک در آن قرار گرفته است. به عنوان مثال، یک سری تغییرات در بخش صفحه نمایش ایجاد شده و همچنین وزن این گوشی در مقایسه با گذشته کمی کمتر شده است.

یکی دیگر از بخش‌هایی که به هیچ‌وجه تغییری نکرده، دوربین آن است که این موضوع نه تنها از نسل پنجم، بلکه از نسل چهارم هیچ تغییری نکرده است. در همان نسل از گوشی‌های هوشمند هم، این گوشی سامسونگ ستاپ دوربین بسیار خوب و قدرتمندی را برای ارائه داشت و بدون شک، در نسل ششم هم این جذابیت تکرار شده است.

گوشی زد فولد ۶ سامسونگ در یک بسته‌بندی مشکی رنگ عرضه شده که در آن تنها یک گوشی به همراه کابل شارژ تایپ سی و البته سوزن سیم‌کارت قرار گرفته است. البته طبق معمول، داخل این بسته‌بندی، دفترچه‌های کاغذی کوچکی هم وجود دارد که مشخصا قرار نیست به آن‌ها توجهی داشته باشیم.

صفحه نمایش

در صفحه نمایش سامسونگ گلکسی زد فولد ۶، تغییرات بنیادی و رادیکالی به وجود نیامده است. سامسونگ مجددا ترجیح داده است که به همان فرمول قدیمی خودش پایبند بماند و باید اعتراف کنیم که همین فرمول قبلی هم موفق به ارائه کیفیت جذابی شده است.

درست مثل نسل قبلی، صفحه نمایش داخلی این گوشی تاشو، اندازه ۷.۶ اینچی را به شما ارائه می‌دهد. البته یک سری تغییرات کوتاهی در وضوح تصویر و البته Aspect Ratio ایجاد شده است. رزولوشن این صفحه نمایش 1856x2160px و Aspect Ration آن 10.5:9 است که نسبت به گذشته تغییر کلی داشته است.

صفحه نمایش کاور یا همان صفحه نمایش بیرونی، اندازه‌ای ۶.۳ اینچی دارد که ۰.۱ اینچ در مقایسه با نسل خود بزرگ‌تر شده است. هم‌چنین Aspect Ratio این گوشی هوشمند به ۲۲.۱:۹ رسیده و وضوح تصویر آن 989x2176px است که برای یک صفحه نمایش بیرونی، آمار بسیار جالب و خیره‌کننده‌ای است.

سیستم عامل گلکسی زد فولد ۶

گوشی گلکسی زد فولد ۶ روی اندروید ۱۴ اجرا می‌شود؛ اما همچنان که می‌توانید انتظار داشته باشید، رابط کاربری اختصاصی خود سامسونگ هم با قدرت روی این گوشی پیاده‌سازی شده است. سیستم عامل OneUI با ورژن ۶.۱.۱ در این گوشی قرار گرفته است. آن عدد ۱ انتهایی، تفاوت بین سیستم عامل‌های گوشی‌‌های عادی و گوشی‌های تاشو را مشخص می‌کند.

کمپانی سامسونگ قول داده که صاحبان این گوشی هوشمند می‌توانند تا ۷ سال آینده بعد از تاریخ انتشار این گوشی،منتظر دریافت به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری باشند. یعنی تا اندروید ۲۱ (نام احتمالی!). سوالی که در این میان به وجود می‌آید، این است که آیا سامسونگ واقعا به این قول عمل خواهد کرد؟ بدین خاطر که سامسونگ در گذشته هم سابقه وعده‌شکنی داشته و هم‌چنین آیا سخت‌افزار این گوشی تا اندازه‌ای قدرتمند خواهد بود که بتواند ۷ اندروید بعدی را با قدرت امروز خودش، پردازش و اجرا کند؟

حالا بهتر است سراغ رابط کاربری این گوشی هوشمند برویم. سیستم عامل و رابط کاربری این گوشی تقریبا از تمام جهات شبیه به دیگر گوشی‌های پرچمدار گلکسی سامسونگ است. پس اگر از گوشی‌های پرچمدار سامسونگ راه خود را به زد فولد ۶ پیدا کنید، کار کردن با این گوشی برای شما بسیار راحت‌ خواهد بود.

شکی وجود ندارد که سامسونگ طی سالیان موفق شده است که یک فرمول جذاب را برای رابط کاربری اختصاصی خودش پیدا کند و رابط کاربری این گوشی هوشمند هم بسیار هوشمندانه و استادانه پیاده‌سازی شده است و حین کار کردن با این گوشی، حس بسیار خوبی را تجربه خواهید کرد.

اما صفحه نمایش بزرگ داخلی این گوشی تاشو، باعث شده است که یک سری ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی را دریافت کنید که پیش از این، در گوشی‌های هوشمند معمولی نداشته‌اید که اکثر آن‌ها به دسته‌بندی قابلیت‌ها و ویژگی‌های Productivity خلاصه می‌شود و به شما کمک می‌کند که بتوانید کارهای بزرگ‌تری با این گوشی کنید. به عنوان مثال، قابلیت Multi-Windows از جمله قابلیت‌های خارق‌العاده‌ای است که هر کسی را برای خرید این گوشی هوشمند جذب می‌کند. این قابلیت بدین شکل کار می‌کند که شما می‌توانید چند پنجره را به صورت همزمان باز کرده و پروسه‌های اپ‌های مختلف خود را روی یک صفحه نمایش مشاهده کنید.

درست مانند کاری که لپ‌تاپ‌ها یا تبلت‌های بزرگ می‌توانند برای شما انجام بدهند؛ به همین خاطر این گوشی تاشو بیشتر نظر کسانی را به خود جلب می‌کند که قصد خرید محصولی را دارند که می‌تواند در پروداکتیویتی آن‌ها کمک بسزایی کند و بتواند آن‌ها را در پروژه‌های خود کمی جلوتر بیندازد.

صفحه نمایش بیرونی هم به شما این امکان را می‌دهد که به خیلی از اپلیکیشن‌ها دسترسی داشته باشید و برای انجام دادن خیلی از کارهای روزمره، بتوانید روی آن حساب کنید. به همین خاطر، در اکثر مواقع و در طول روز، شما نیازی به باز کردن صفحه نمایش داخلی ندارید و می‌توانید اکثر کارهای خود را با همان صفحه نمایش بیرونی انجام دهید.

هوش مصنوعی، ترندی است که دنیای تکنولوژی را طی دو سال اخیر درگیر خود کرده است. کمپانی سامسونگ هم تمام تلاش خود را به کار گرفته است که در این زمینه یک پیشرو باشد. استفاده از گلکسی AI با استفاده از سرویس‌های گوگل، می‌توانیم با قدرت بگوییم که انجام دادن خیلی از کارها در این گوشی راحت‌تر از قبل شده است.

این هوش مصنوعی به شما کمک می‌کند که بتوانید عملیات‌های اتوماسیون‌شده را به خوبی انجام دهید و زمان‌هایی که نیاز دارید موضوعاتی را به صورت خودکار انجام دهید، هوش مصنوعی اینجاست که به شما کمک می‌کند و مجددا، شما در بخش Productivity چند قدم جلوتر خواهید بود.

سخت‌افزار گلکسی زد فولد ۶

گوشی هوشمند گلکسی زد فولد ۶، به تراشه اسنپ‌دراگون ۸ نسل ۳ مجهز شده است که یکی از قدرتمندترین‌ تراشه‌های موبایلی داخل بازار است و تراشه پرچمدار کمپانی کوالکام در سال ۲۰۲۴ میلادی محسوب می‌شود.

در نظر داشته باشید که تراشه‌های اسنپ‌دراگون طی چند سال اخیر، مخصوص این گوشی‌‌ها شخصی‌سازی شده‌اند و حتی در بنچمارک‌‌ها هم مشاهده شده است که عملکرد و بازخورد اجرایی این تراشه‌ها در گوشی‌های گلکسی بسیار بهتر از دیگر گوشی‌های هوشمند هستند که این موضوع را نمی‌توان به راحتی نادیده گرفت.

اجرای نرم‌افزارهای سنگین و به خصوص عملیات‌های چندوظیفگی، به اندازه‌ای در این گوشی خارق‌العاده است که می‌توانید برای انجام دادن کارهای سنگین حتی در حد تبلت روی آن حساب کنید و شک نکنید که تراشه قدرتمند این گوشی، می‌تواند شما را سورپرایز کند.

تمام نسخه های سامسونگ زد فولد 6 با ۱۲ گیگابایت رم عرضه شده‌اند؛ مدل پایه این گوشی ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد اما مدل‌های ۵۱۲ گیگابایتی و ۱ ترابایتی این گوشی هوشمند هم هم‌اکنون داخل بازار موجود است.

بررسی دوربین گوشی سامسونگ Z Fold 6

همانطور که در ابتدای این بررسی هم گفته بودیم، دوربین گلکسی زد فولد ۶ یک ستاپی را ارائه می‌دهد که طی سه نسل اخیر، تقریبا هیچ تغییری با گذشته نداشته است. از زمانی که دوربین تله‌فوتو ۳ ایکس به همراه آن دوربین سلفی زیر نمایشگر در زد فولد ۴ به این سری گوشی اضافه شد، دیگر شاهد تغییر سخت‌افزاری قابل توجهی نبودیم.

دوربین اصلی این گوشی از یک سنسور کوچک استفاده می‌‌کند که کمی هم از سن آن گذشته است. البته این سنسور دارای قابلیت فوکوس خودکار با پیکسل دوگانه است که البته عکاسی را در حالت افقی بهتر می‌کند و رد حالت عمودی،‌ نمی‌توانید با این قابلیت‌ عکس‌های فوق‌العاده‌ای را ثبت کنید.

لنز تله‌فوتو گوشی زد فولد 6 هم در دو مدل قبلی زد فولد وجود داشت اما در دیگر پرچمدارهای سامسونگ مثل گلکسی اس ۲۴، گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۲ هم قرار گرفته است و می‌توانیم اعتراف کنیم که هنوز بعد از گذشت چند سال بسیار توانمند است.

سنسور اولتراواید یا فوق عریض این گوشی نیز بسیار جالب است. این لنز فوق‌عریض فقط در سری فولد سامسونگ پیدا می‌شود. در این لنز خبری از فوکوس خودکار نیست و این سنسور در دوربین‌های سلفی دیگر پرچمدارهای سامسونگ استفاده شده است.

دوربین سلفی روی صفحه نمیاش بیرونی این گوشی کیفیت ۱۰ مگاپیکسلی دارد و یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی هم روی صفحه نمایش داخلی قرار گرفته که به طرز عجیبی، قابلیت عکس‌برداری با کیفیت ۴ مگاپیکسلی را به شما می دهد. اما می‌توانیم انتظار عکس‌های بسیار باکیفیت از سمت هر دو سنسور را داشته باشیم.

هر سه سنسور پشتی گلکسی زد فولد ۶، می‌توانند ویدیوهایی با کیفیت 4K با نرخ فریم ۶۰ را ثبت کنند. البته در نظر داشته باشید که سنسور اصلی، قابلیت ثبت ویدیو با کیفیت 8K و نرخ فریم ۳۰ را هم دارد که خبر خوب برای کسانی است که می‌خواهند ویدیوهایی با وضوح تصویر بسیار بالا ثبت کنند.

اسپیکر و باتری گلکسی زد فولد ۶

ظرفیت باتری گلکسی زد فولد ۶، در مقایسه با گذشته هیچ تغییری نکرده است که این موضوع به خاطر اصرار سامسونگ برای کمتر کردن وزن این گوشی است و بیشتر کردن ظرفیت باتری می توانست باعث بالا رفتن وزن گوشی شده و ظرفیت باتری آن همچنان ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعت است.

اما می‌توانیم بگوییم که در بررسی باتری گوشی سامسونگ Z Fold 6، عمر باتری این گوشی در مقایسه با گذشته بهتر شده است. در حال حاضر می‌توانید برای مدت زمان بیشتری ویدیو پلی کنید؛ اما در بخش‌های تجربه بازی‌های موبایلی و وب‌گردی، نتایج هم‌چنان یکسان هستند.

قدرت شارژرسانی در گلکسی زد فولد ۶ در مقایسه با گذشته هنوز تغییری نکرده است و می‌توانید از شارژر سامسونگ ۲۵ واتی برای شارژ این گوشی استفاده کنید که نزدیک به یک ساعت و نیم طول می‌کشد که بتوانید گوشی را کامل شارژ کنید. این در حالی است که در تست‌ها متوجه شده‌ایم که قدرت شارژرسانی آن همیشه روی ۲۵ وات نیست و اکثر اوقات در ۲۳ وات قفل می‌شود.

گلکسی زد فولد ۶ دارای یک ستاپ اسپیکر استریو است که هر دو اسپیکر روی صفحه نمایش داخلی پیاده‌سازی شده است که وقتی گوشی را به صورت کامل باز کنید، این اسپیکرها در سمت چپ قرار می‌گیرند. همانطور هم که می‌توانید انتظار داشته باشید، اسپیکر بالایی صفحه نمایش بیرونی، به عنوان اسپیکر تماس‌های تلفنی استفاده می‌شود.

می‌توان گفت که اسپیکر این گوشی هوشمند بلندی قابل قبولی دارد و کیفیت صدای بسیار مناسبی را به گوش کاربرهای خود می‌رساند. به خصوص زمانی که ویدیوها را در حالت کاملا باز این گوشی پخش می‌کنید، پخش صدا از سمت چپ بسیار خوب صورت می‌گیرد و تفاوتی در بلندی و کیفیت صدا احساس نمی‌کنید.

ارزش خرید گوشی z fold 6

این شما و این هم بررسی گوشی z fold 6  سامسونگ، یکی از بهترین گوشی‌های تاشو موجود در بازار و با وجود این که گوشی‌های تاشوی بیشتری هستند که ممکن است روی کاغذ قدرت بیشتری داشته باشند و گزینه اقتصادی‌تری باشند، اما نمی‌توان کتمان کرد که از لحاظ کیفیت، همیشه گوشی‌های تاشو سامسونگ انتخاب مطمئنی بودند.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری
میثم حسینخانی هستم طراح و توسعه دهنده وب، خوشحالم که با سایت ما همراه هستید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت